Te veel goede, gezonde voeding kan je doden

Te veel goede, gezonde voeding kan je doden

Water is essentieel voor het leven en we hebben het nodig om gezond te blijven, maar als het te veel wordt ingenomen, is het bekend dat het dodelijk is. Het dreef me naar huis toen duizeligheid en misselijkheid me er per ongeluk gemakkelijk van maakten. Soms waren mijn benen te zwaar en te moe om te lopen als mijn armen het gevoel hebben dat ze uit de uitlaat worden getrokken. Mijn enige uitstel was om vaak meer in de tuin te doen door te remmen.

In de koude wintermaanden is het normaal om over te gaan op goede bladgroenten en vaak geadverteerde superfoods. Het was met grote trots en vreugde dat mijn patch ze in overvloed beoefende. Bok Choy, die zo snel groeit dat hij dagelijks bladeren kan plukken als hij gedijt. Kool, dat nooit een probleem lijkt te zijn om te groeien, en spinazie, dat is mijn favoriet.

Rond het begin van de winter werden ze elke avond mijn hoofdbestanddeel. Een korte hittegolf in de magnetron, wetende welke voordelen ze bieden met een zeer rijke voorraad essentiële elementen en vitamines, waren ze klaar om te eten.

Na het avondeten is het heerlijk om mijn maag te verwennen met yoghurt en bosbessen. Heerlijk en Moors, zelfs de katten vooraan likken het bord. Amandelen zijn een nieuwe onderbreking voor gezonde darmen, aanbevolen door voedingsdeskundigen.

Dus waarom bedriegt mijn lichaam mij binnen al deze goedheid? Vermoeide pijnlijke spieren, misselijkheid en dan duizeligheid, waardoor ik vaak naar de stoel moest draaien.

Artsen, natuurgenezers, PT-trainers en anderen stelden verschillende redenen voor. Alles werd gesuggereerd, van de oorbellen tot de beschadigde schouder, maar niets leek gepast.

Als spiritueel persoon is het normaal dat ik om de antwoorden van de Geest vraag, en die werden dik en snel. Kijkend naar Bok Choya die met mooie bladeren zwaait, temidden van andere geweldige gerechten die me raken. Wat in die groente kan me ziek maken.

Het is als vergiftiging, waardoor mijn hersens vertroebelen en dan voelt mijn lichaam wiebelig aan. Toen hij op internet kwam, was het raadsel snel opgelost.

Terwijl paksoi, boerenkool, spinazie, enz. Superfoods zijn waarvan de componenten de groei van kanker remmen en zelfs diabetes voorkomen, bevatten ze grote hoeveelheden kalium. Te veel van de elementen passen precies bij mij. Lethargie, misselijkheid en duizeligheid horen erbij. Amandelmelk en noten zitten er ook vol mee, evenals melk en andere klinknagels, waaronder eieren.

Het gevaar van een hoog kaliumgehalte leidt tot hartaanvallen en andere dingen. Men heeft geleerd dat te veel goede, gezonde voeding u echt kan doden. De Grote Geest heeft mij weer beschermd, net als al het geestelijke. Het enige dat u hoeft te doen, is een vriend om antwoorden vragen, en het bedriegt u zelden.Source by Norma Holt

andere