Is het mogelijk om op de Medifast-manier te eten zonder voedsel te kopen?

Is het mogelijk om op de Medifast-manier te eten zonder voedsel te kopen?

Ik heb onlangs iemand contact met me laten opnemen en vertelde me dat hij erg onder de indruk was van wat hij had gelezen in zijn studie van het Medifast-dieet. Hij had het gevoel dat iets soortgelijks voor hem zou kunnen werken, maar hij aarzelde om geld uit te geven aan dieetvoeding. Hij wilde weten of het mogelijk was om soortgelijk voedsel te eten met spullen die hij bij de supermarkt kon kopen. Dit is een relatief veel voorkomende vraag die ik voor mezelf had. En in het verleden heb ik geprobeerd iets soortgelijks te bereiken. Ik zal dit in het volgende artikel meer bespreken.

Wat u moet bereiken als u Medifast-voedsel op uw eigen manier probeert te eten: Een belangrijke reden waarom de meeste mensen op dieet gaan, is dat het je in ketose kan brengen, waardoor je snel je eigen vet verbrandt. U kunt dit meestal doen omdat de verhouding tussen calorieën en koolhydraten en eiwitten zo specifiek en gunstig is. Ik weet uit ervaring dat het een behoorlijke uitdaging is om voedingsmiddelen voor te stellen die aan deze criteria voldoen. En als je het kunt, is het meestal behoorlijk duur en tijdrovend.

Onthoud ook dat u zes keer per dag eet. Zodra u dit dieet volgt, eet u vijf voorverpakte maaltijden van het plan en maakt u zelf een groter hoofdgerecht. Dit is nodig om een ​​aantal redenen. Ten eerste helpt zo vaak eten om de honger onder controle te houden, en het zorgt ervoor dat je metabolisme ratelt voor ketose. En zelfs als je zoveel eet, neem je ook maar ongeveer 1.000 calorieën per dag. Behalve dat de verhouding tussen koolhydraten en eiwitten meestal constant wordt gehouden.

Als je nog geen onderzoek hebt gedaan naar de voedingsmiddelen die je gaat gebruiken om dit te bereiken, kan ik je vertellen dat de ‘veilige’ items onder deze paraplu moeilijk te vinden zijn. Velen hebben te veel suikers en koolhydraten, wat niet vriendelijk is voor ketose. Het lage aantal calorieën en vet wordt gecompenseerd met extra suiker om de smaak aangenaam te houden.

Ik bekijk de nieuwe brownies van Medifast als een voorbeeld van wat je moet bereiken. Dit product heeft slechts 110 calorieën en 2 gram vet. Er zit 15 gram koolhydraten in, maar dit is in balans met de zeer hoge 11 gram eiwit. Er zijn slechts 8 gram suikers en 4 gram vezels. Zelfs als je naar natuurvoedingswinkels kijkt, is het vrij moeilijk om een ​​vergelijkbaar product te vinden met zoveel eiwitten en vezels. En zelfs als u dat doet, zult u waarschijnlijk merken dat het duurder is en moet u nog steeds vier vergelijkbare maaltijden per dag bedenken.

Ik weet dat veel mensen DIY Medifast studeren omdat ze denken dat ze geld besparen door het zelf te doen. Maar in mijn ervaring is dit niet het geval. Als u goede Medifast-kortingsbonnen gebruikt, is de prijs van Medifast per maaltijd iets meer dan $ 2 per maaltijd. Het is erg moeilijk om maaltijden te bedenken die minder kosten, vooral als je veel speciale ingrediënten nodig hebt. Ik probeerde iets soortgelijks toen ik een zonedieet volgde. Ik vind het niet alleen leuk dat ik nooit in de buurt ben gekomen van de verhouding van calorieën, koolhydraten en eiwitten van Medifast, maar ik weet ook dat ik veel meer dan $ 10 per dag aan zes maaltijden besteed.

Dit betekent niet dat als geld geen probleem is en je gewoon wilt koken, je niet iets kunt bedenken dat weinig calorieën en koolhydraten bevat en grote hoeveelheden vezels en eiwitten bevat. Ik weet zeker dat dit waarschijnlijk op zijn minst een paar maaltijden per dag mogelijk is. Maar ik betwijfel ook of het behoorlijk tijdrovend, duur en uitdagend zou zijn. Ik ben echter meestal iemand die niet veel geduld heeft en die troost wil.Source by Lindsey Price

andere