Hoe een wijnfles te openen met een Leatherman-golf

Hoe een wijnfles te openen met een Leatherman-golf

Stel je voor. Je gaat rond met vrienden. In de kast heb je die flessen wijn die je “spaart” voor een speciale gelegenheid. Plots heb je Epiphany. Als ik die flessen wijn niet drink, zal ik dat nooit doen! Dus je zegt: “Hé jongens, geïnteresseerd in een fles wijn die ik vorig jaar van Sonoma heb gewonnen?” Iedereen zegt “ja!” en plotseling onder de indruk van je klasse en smaak. Haal wijn uit de kast en begin met het zoeken naar een wijnopener ….

Raad eens? U zult het niet vinden. In deze situatie waarin ik niet de tool heb die ik absoluut nodig heb, heb ik mijn Leatherman Wave Multi-tool nodig. Maar de golf heeft niet echt een kurkentrekker. Dus waar ben jij mee bezig? Nou, hoe open je een fles wijn met Leatherman Wave:

1. Schuif het mesgereedschap naar buiten

2. Plaats het mes in het midden van de dop

3. Duw het mes heen en weer in de dop.

4. Zorg ervoor dat het mes diep in de dop zit. Het mes moet zo ver mogelijk zijn, anders werkt het niet. Ik heb dit vaak gedaan, en dit is een stap die, als het niet correct wordt gedaan, dit aan het werk krijgt.

5. Draai de Leatherman en trek hem er tegelijkertijd langzaam uit.

Als alles correct is gedaan, moet de dop eruit komen. Gefeliciteerd dat je nu een Leatherman Wave-held bent, en niet alleen omdat je een goede smaak in wijn hebt, maar ook omdat je inventief bent en weet hoe je dingen voor elkaar krijgt.Source by Andrew Lowe

andere