Echt eten, minder spijt

Echt eten, minder spijt

Velen van jullie hebben “Welke gezondheid” gezien om een ​​of andere vreemde reden, sommigen van jullie zijn tot de conclusie gekomen dat de informatie bevooroordeeld was. Nou, ik ben het levende bewijs dat täysikasvinen een plantaardige levensstijl de enige manier van leven is waarvan is aangetoond dat deze omkeert en voorkomt! Hartaandoeningen, diabetes en kanker om er maar een paar te noemen.

Ik zou graag de gelegenheid krijgen om de principes van de sterke menselijke levensstijlbeweging van de hele persoon met uw gemeenschap te delen. De krachtige levensstijl van de hele persoon is gebaseerd op de principes die ik elke dag leef. Ik ben een 49-jarige zelfs coeliakie, artritis en vitiligo met, ik gebruik geen medicijnen op recept. Mijn bloeddruk is 98 boven 69, mijn cholesterol is 172, mijn glucose is 100 en ik weeg 135 pond. Ik ben nu gezonder dan ooit tevoren in mijn leven

Ik vind het triest en heel boos om te zien hoeveel van ons zich dood eten! Ik zou je willen leren hoe je je traditionele recepten kunt inruilen voor gezondere, goedkopere, voedzamere, plantaardige varianten. Het is tijd om te bestaan ​​voor ontkenning. Het is tijd om een ​​rijk leven te leiden ontworpen door God, we zijn allemaal geschapen voor hoop, in vrijheid met vrijheid! Ga met ons mee op deze reis waar je met minder wroeging leeft!

Routebeschrijving onderweg!

Instructies voor eten onderweg:. Onthoud dat we geen controle hebben over wat er in supermarkten of restaurants wordt geproduceerd, maar we hebben wel controle over wat we besluiten te kopen en consumeren.

Deze kleine veranderingen maken een verschil. Als de elementen die in onze levensstijl ontbreken vitamines en mineralen zijn, waarom zouden we ons dan concentreren op eiwitten? Deze ene voedingsstof helpt niet om het doel van gezondheid en welzijn te bereiken.

Een van de doelen van de beweging is om kleurrijk geheel, onbewerkt voedsel zo dicht mogelijk bij de manier waarop God het heeft gemaakt te consumeren. Eet kleinere porties langzaam rond de tafel met anderen.

Als u onderweg en onderweg bent, onthoud dan dat een regenboog altijd de belangrijkste vereiste is. De hoofdkleur is groen. Zorg ervoor dat u donkere, rijke kleuren rood, oranje, geel en paars gebruikt, hoe levendiger de kleuren, hoe voedzamer de optie.

Vraag jezelf af voordat je bestelt of eet

5 vragen

1 Is dit echt voedsel, kan ik de ingrediënten identificeren en uitspreken?

2 Zou het bederven als ik het op mijn aanrecht laat liggen?

3 Wordt dit toegevoegd aan of verwijderd uit de goede bacteriën in het spijsverteringskanaal? (Onthoud dat het spijsverteringskanaal gezonde bacteriën zoals vezels voedt.)

4 Leidt deze keuze tot een beloning of bekering?

5 Voel ik me hierdoor goed en energiek of slecht en lusteloos?

Mindset verandering:

Bevrijd je geest van je oude manier van denken, en je leven zal volgen.

Oproep tot actie:

Begin met het consumeren van maaltijden op kleinere borden, wat een geweldige manier is om uw porties te beheren.

Uitwisseling:

Oude gewoonten: geweldige opties voor verwerkt voedsel, heel snel eten in de auto.

Een nieuwe manier: kleinere maaltijden voor de hele maaltijd worden langzaam gegeten met anderen aan tafel.Source by Renee M Beavers

andere